Puszta kézzel verte halálra élettársát egy férfi

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál börtönbüntetés bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi puszta kézzel gyilkolta meg élettársát. Tettéért nyolc év szabadságvesztéssel kell fizetnie.

Egy férfi rendszeresen és brutálisan verte az élettársát. Az utolsó bántalmazásban életét vesztette. Borzalmas tette után a férfit a Debreceni Törvényszék nyolc év börtönre ítélte.

A kép: illusztráció Forrás: Shutterstock

A bíróság a 10 évre a közügyek gyakorlásától is eltiltotta.

A bíróság által megállapított tényállás szerint az elvált férfi hosszú évek óta egyedül élt Nagykerekiben lévő családi házában. Szinte senkivel nem tartotta a kapcsolatot. Majd 2019 végén ismerkedett meg a sértettel, rövid idő után a férfi családi házába költözött. Attól a naptól kezdve élettársi kapcsolatban éltek.

A megnyilkolt nő alacsony, és vékony termetű volt, ráadásul, komoly pszichés gondokkal is küzdött.

A férfi főleg a nő fején okozott jelentős mennyiségű és nagy vérzéssel járó sérülést. Az asszony a vádlott durva és kitartó bántalmazásába belehalt. A férfi 2020. február 20-án reggel maga értesítette a helyi háziorvost, aki a helyszínen megállapította az 38 éves asszony halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.