Borzalmas TikTok kíhívás terjed: belehalt egy hetedikes lány

Forrás: Shutterstock -
halál gyógyszer Tiktok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy borzasztó veszélyes TikTok kihívás terjed a fiatalok körében, melynek a lényege, hogy vegyél be egy csomó tablettát, és nézd meg, mi történik. Két ukrán általános iskolás lány kipróbálta, az egyikük belehalt.

„Egyél meg 40 tablettát, és nézd meg, mi történik" – így szól a legújabb TikTok kihívás, amely már első hallásra is életveszélyesnek tűnik. A fiatalokat azonban ez sem tartja vissza.

Ukrajnában ugyanis két hetedikes lány bevett együtt 40 darab Drotaverint, amely egy görcsoldó gyógyszer. Az egyik gyerek meghalt, másikukat kórházban kezelik.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Egy másik ukrán városban, Umanyban szintén Drotaverin túladagolás miatt került kórházba két nyolcadikos lány, ők 10-10 tablettát vettek be az orvosok elmondása szerint. Ám tagadják, hogy a TikTok kihívás miatt csinálták – számolt be az esetről a helyi média.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.