Elhunyt a norvég pornópápa: sosem gondolnád, kire hagyta mesés vagyonát

Fotó / Shutterstock -
örökség Skeid focicsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A norvég harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Skeid labdarúgócsapata nagyon meglepődött, amikor közölték velük, hogy a norvég pornóipari mágnás, Leif Aage Hagen 30 millió norvég koronát, azaz nagyjából 1 milliárd forintot adományozott az együttesnek. 

A norvég pornókirály tavaly hunyt el 78 éves korában. Mindig is nagy Skeid rajongó volt, ezért is történhetett meg, hogy végrendelébe foglalta az oslói csapatot. A csapat vezetősége megdöbbent a nagylelkű ajánlaton, ekkora összeget még sosem adományozott nekik senki - írja az Origo.

pénz örökség Fotó / Shutterstock

A klub weboldalán köszönte meg a pornómágnásnak rajongását és a pénzösszeget:

"Szeretnénk megköszönni Leif Aage Hagennek, hogy ránk gondolt. Köszönetet mondunk azért is, mert egész életében a mi csapatunknak drukkolt. Ezzel az adománnyal megteremti annak a lehetőségét, hogy a klub a jövőben még jobban szerepeljen, és még több embernek szerezzen örömöt."

A Norvégiában "Porno-Hagennek" nevezett üzletember vagyonát pornófilmek, pornómagazinok, szexuális játékok és hasonló segédeszközök behozatalával és eladásával szerezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.