Egy brit édesanya mindhárom gyermekét elveszítette, méghozzá egy olyan ritka betegségben, ami Nagy-Britanniában összesen 110 embert érint.

Toni Mathieson és párja összes gyermeke egy ritka betegségben szenvedett. A Niemann-Pick szindróma során a szervezet képtelen lebontani a létfontosságú szervek körüli sejtekben lévő zsírokat. - írja a The Sun.

Első gyermekük, Lucy négy évet élt. Sárgasággal, és megnagyobbodott májjal, valamint léppel született. Miután az orvosok megállapították, hogy a kislány C típusú Niemann-Pick szindrómában szenved, maximum hat hónapot adtak neki. 

Ahogy Lucy nőtt, a betegség egyre jobban elhatalmasodott rajta. Nem tudott se járni, sem beszélni, a kór kihatott a látására és a nyelésére is. Folyamatos felügyeletre szorult, és bár sokat szenvedett, szülei állítják, a lehetőségekhez képest az a négy év, ami a kislányuknak jutott, boldogan telt.

A párnak még két gyermeke született, és bár reménykedtek, hogy őket elkerüli ez a ritka betegség, sajnos mindketten érintettek voltka. Hannah és Samuel még csecsemő korukban haltak meg.