Botrány! Szexuális zaklatás vádjával került börtönbe a királynő unokaöccse

Forrás: AFP/Aaron Chown -
Erzsébet királynő királyi család szexuális zaklatás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 hónapos börtönbüntetésre ítélték Simon Bowes-Lyont, Erzsébet királynő unokaöccsét. A férfi beismerte bűnösségét, miszerint szexuálisan zaklatott egy nőt.

10 hónap börtönbüntetésre ítélték Erzsébet királynő unokaöccsét. Simon Bowes-Lyon (34), Strathmore grófja bűnösnek vallotta magát, mert tavaly februárban szexuálisan zaklatott egy nőt az angusi Glamis-kastélyban. A zaklatás a kastély egyik hálószobájában történt, miután a férfi elmondása szerint túl sokat ivott - írja az Express & Star.

Bowes-Lyont, aki a királynő unokatestvérének a fia, kedden elítélték a Dundee Sheriff Bíróságon. A bíróságon kívüli nyilatkozatában Bowes-Lyon bocsánatot kért és kijelentette, hogy nagyon szégyelli tetteit, amellyel ilyen szorongást és lelki sebeket okozott egy vendégnek az otthonában.

Bowes-Lyon tudja, hogy tettére nincs mentség, ezért azonnal elismerte bűnösségét és szakemberhez fordult segítségért.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.