Szörnyű! Egy kukában találták meg a 2 éves eltűnt kisfiú holttestét

gyilkosság kuka eltűnt meghalt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt tűnt el egy kétéves wyomingi kisfiú. Szülei azonnal jelentették az esetet a rendőrségnek, ám hiába tettek meg mindent, a gyermeknek már csak a holttestét találták meg.

A hatóságok péntek délután kezdték meg a gyermek utáni kutatást, de sajnos nem jártak eredménnyel. Később pedig már csak Athén Rivera kis testét találták meg egy kukában, szülei sokkot kaptak - olvasható a Crime Online oldalán.

A gyilkossági főnyomozó, Alexandra Farkas nem árult el részleteket az esetről, de annyit elmondott, hogy a nyomozás nagy erőkkel zajlik, de a lakóközösségnek nincs mitől tartani - itt vélhetően arra gondolt, hogy nem lófrál a környéken egy gyerekekre vadászó sorozatgyilkos.

A gyerek gyilkossági ügyének főnyomozója, Alexandra Farkas nem volt hajlandó részleteket elárulta a kisfiú tragikus halálával kapcsolatban. Csupán annyit nyilatkozott, hogy nem fenyegeti veszély a lakóközösséget és, hogy jelenleg is folyik a nyomozás .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.