Megható! Érzelmes levelet írt Erzsébet királynő unokájának, Harrynek

Forrás: MTI/EPA/SussexRoyal/Buckingham-palota/Chris Allerton
Forrás: MTI/EPA/SussexRoyal/Buckingham-palota/Chris Allerton -
Erzsébet királynő királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg érzelmes levelet kaptak Erzsébet királynőtől annak kapcsán, hogy végleg lemondtak közszolgálati kötelességeikről.

II. Erzsébet királynő állítólag személyes hangvételű levelet küldött a párnak a lemondásukkal kapcsolatos gondolatairól, világossá téve, hogy szerinte csak teljes odaadással lehetséges a királyi család szolgálatában állni. Emily Andrews, a királyi család szakértője szerint az üzenetet több mint 10 napja küldték el, még mielőtt a királynő hallott volna Harry és Meghan Oprah Winfrey interjújáról.

A levél tartalmát a Buckingham-palota nem hozta nyilvánosságra, de a szakértő azt állítja, hogy tükrözi a közszolgálattal kapcsolatos gondolatait - ami később a királynő hivatalos nyilatkozatában is szerepelt.

Forrás: MTI/EPA/SussexRoyal/Buckingham-palota/Chris Allerton

A királynő azután küldte el a levelet, hogy Harry hivatalosan is bejelentette, hogy feleségével véglegesen lemondanak közszolgálati kötelességeikről. A királynő épp akkor küldte el az e-mailt gondolatairól, amikor Meghan és Harry nappalijukban Oprah-nak meséltek az elmúlt egy évükről, a családalapításról és a királyi családdal kapcsolatos érzéseikről. A királynő nem tudott az interjúról és nagyon nem örül neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.