Schobert Norbi könnyek között számolt be a tragikus hírről: pártfogoltja szervezete feladta a harcot

Forrás: Marton Szilvia/Origo, TV2 -
halál pártfogolt Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi videóban osztotta meg a tragikus hírt: elhunyt pártfogoltja, Norbi.

Schobert Norbi nagyon szomorú hírt közölt a Facebook-oldalán: elhunyt a pártfogoltja. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a férfiról az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy komoly betegségei vannak, és az életéért küzd. Rosszindulatú daganatot és súlyos szívelégtelenséget is megállapítottak nála, és sajnos már nem tudtak rajta segíteni az orvosok. Schobert Norbi tegnap este jelentette be a szomorú hírt: pártfogoltja szervezete feladta a harcot.

Elhunyt Schobert Norbi 300 kilós pártfogoltja Forrás: Marton Szilvia/Origo, TV2

"Ő az első tanítványom, egy kövér fiú, aki annyira későn szólt, hogy már azok a betegségek és azok a szövődmények, amelyeket az elhízás okoz, azt már nem tudta megúszni. Volt bakancslistája, azt kívánta, hogy még egyszer ússzon a Balatonban. Nem tudom... Ha elhamvasszák, majd akkor ezt a balatoni úszást, ezt majd valóra váltjuk neki... Nem tudok minden elhízott embert megmenteni. Nem vagyok megmentő" - mondta Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.