Parkolóban szült a nő, aki nem tudta, hogy terhes - azt hitte, hogy vakbélgyulladása van

Forrás: Shutterstock -
baba terhesség szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Delyth Jones nem tudta, hogy terhes, amikor is fél órás vajúdás után Pwllheliben, egy parkolóban megszülte kisfiát, Harryt. Párja Dean Stawman mit sem tudott az egészről, úgyhogy befejezte műszakját az üzletben, mialatt Deluth pár méterre tőle éppen életet adott gyermeküknek.

A 25 éves Delyth Jones azt gondolta, hogy vakbélgyulladásban szenved, amikor összehúzódásai elkezdődtek, majd fél órával később megszülte fiát, Harryt. A mentősök, akik a szülési osztályra vitték, kénytelenek voltak megállni egy áruház parkolójában, ahol nővére, Kate is dolgozik Walesben, Pwllheliben. Közben élettársa, Dean Stawman épp ott töltötte be műszakját, figyelmen kívül hagyva a csak néhány méternyire kibontakozó drámát. Csak akkor tudta meg, hogy apa lett, amikor hazaért - írja a Daily Star.

"Volt már ilyen fájdalmam korábban is, ezért feltételeztem, hogy ez is valami hasonló. Felhívtam anyámat és nővéremet, hogy segítsenek. Amikor odaértek, a fájdalom megváltozott és a következő pillanatban már a földön voltam. Aztán fél óra múlva megszületett a baba" - nyilatkozott Delyth.

Testvére, Kate elmondta, hogy átrohantak segíteni, ők is azt hitték, hogy vakbélgyulladásról van szó.:

Kismama baba illusztráció Forrás: Shutterstock

Aztán már minden nagyon gyorsan történt. Fájdalomcsillapításra sem volt idő, fél óra alatt megszületett Harry. A sztori pikantériája, hogy a mentőnek meg kellett állnia az ASDA (helyi szupermarket) parkolójában, ahol a lány párja töltötte éppen műszakját. A baba végül ott született meg, pár méterre édesapjától, aki akkor még mit sem tudott az egészről.

Delyth és Dean hét éve alkotnak egy párt és bár nagyon váratlanul érte őket a baba érkezése, nagyon örülnek neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.