Nem indul rendőrségi eljárás Tiger Woods ellen a balesete miatt

Forrás: Getty Images/Stephen Munday -
Tiger Woods eljárás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A golflegenda súlyos autóbalesetet szenvedett a napokban. Kiderült, Tiger Woods nem állt alkohol vagy drog hatása alatt, így nem indul ellene eljárás.

Tiger Woods éppen észak felé haladt a kaliforniai Hawthorne Boulevardon, amikor a súlyos autóbaleset megtörtént. A golfozót feszítővágóval kellett kivágni a kocsiból, komoly nyílt törést szenvedett.

A vizsgálatok során kiderült, nincs szó bűncselekményről, csupán baleset történt. A sportoló ugyanis nem fogyasztott alkoholt vagy drogokat, mielőtt autóba ült – adta hírül az NBC News.

Tiger Woods ellen nem indul eljárás. Forrás: Getty Images/Stephen Munday

„Ez csupán egy baleset, a baleset pedig nem bűn. Sajnos, néha azonban bekövetkezik" – mondta el Alex Villanueva, Los Angeles megye seriffje.

Tiger Woods szabálysértésért azonban felelősségre vonható, ha bebizonyosodik, hogy túl gyorsan hajtott, de büntetőjogi eljárás nem indul ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.