Alekosz válaszolt: bíróság elé viszi a kettejük közti vitát Baukó Évával

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
balhé Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva közösségi oldalán a nyilvánosság elé tárta, hogy egykori barátja, Alekosz tartozik neki, amit nem akar visszaadni. Az egykori valóságshow-győztes válaszolt....

Alekosz felháborodva reagált Baukó Éva vádjaira, miszerint kölcsön kért tőle pénzt és nem hajlandó visszaadni.

Nagy Alekosz Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Igen, valóban kértem kölcsön tőle 150 ezer forintot, amit március 15-i határidővel természetesen vissza is szolgáltatok nekik. Ahogyan azt már előzőleg megbeszéltük. A posztjában lévő egyéb információk, állítások és fotók, privát levelezésekkel kapcsolatban pedig hamarosan két boríték lesz a postaládájában.

Az egyikben a pénz lesz, a tartozásom, a másikban pedig egy levél az ügyvédemtől, aki engem a Baukó Éva elleni polgári peres eljárásban képvisel majd. Döntésem végleges, és visszavonhatatlan.

Beperelem Baukó Évát! Ennek véget kell vetni, példát kell statuálni" - mondta magából kikelve Alekosz, aki azt is elárulta a Ripostnak, miért lehet ez a hadjárat ellene.

„Egy tévéműsorban szerepeltünk, ám néhány hét forgatás után a csatorna úgy döntött, Évát lecserélik a barátnőmre, Cintiára. Ezért is posztolta az ő fotóját is! A per szempontjából ennek nincs jelentősége."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.