A kis Sarolta és Lajos szüleikkel, Kate-tel és William herceggel jelenleg Norfolkban tartózkodnak. Mivel azonban az iskolák várhatóan újranyitnak a következő hónapban, így a család hamarosan visszatérhet Londonba.

Kate, a 39 éves cambridge-i hercegnő és a 38 éves Vilmos herceg karácsonykor a hétéves George herceggel, az ötéves Charlotte hercegnővel és a kétéves Louis herceggel együtt távoztak Londonból, és azóta a korlátozások miatt Norfolkban ragadtak. Normál esetben a cambridge-i család általában a londoni Kensington palotában tartózkodik és most úgy néz ki, hogy a következő hetekben vissza is térhetnek a fővárosba.

Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyermekeikForrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A kis Sarolta és György herceg a délnyugat-londoni Thomas Battersea tanítványai, azonban az online oktatás miatt ők is otthon maradtak az elmúlt hónapokban. Boris Johnson miniszterelnök azonban arra készül, hogy lassan enyhítsen a korlátozásokon, ami az iskolákat is érinti. Így Katalin és Vilmos herceg döntése, miszerint mikor térnek vissza a Kensington-palotába, nagyban függ attól, hogy mikor nyitják meg újra az iskolákat.