Lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját, és ellopták a sztár kutyáit

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa -
kutya lövés énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmillió dolláros (148 millió forintos) jutalmat ajánlott fel Lady Gaga annak, aki visszaviszi ellopott kutyáit, két francia bulldogot.

A sztár kutyáit, Kojit és Gustavot szerdán este Hollywoodból lopták el, miközben Lady Gaga éppen Rómában tartózkodott, ahol egy filmet forgat.

A kutyasétáltató szerdán este vitte ki az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy férfi rálőtt, majd egy fehér kocsival elmenekült és két kutyát is magával vitt

- közölte a Los Angeles-i rendőrség. A mentők tájékoztatása szerint a sérült áldozatot - egy harmincas éveiben lévő férfit - kórházba szállították. A harmadik, Miss Asia nevű kutya elszökött, de később megtalálták.

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Egy Lady Gagához közel álló forrás szerint az énekesnő azt ígérte annak, aki vissza tudja vinni a kutyáit, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat, csak vegye fel vele a kapcsolatot a kojiandgustav@gmail.com emailcímen.

A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.