Közel 7 év után válik el egymástól a sztárpár: kiderült, miért vetnek véget a kapcsolatuknak

Kanye West válás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West közel 7 év házasság után adták be a válókeresetet. A sztárpár benyújtott papírjai nyilvánosságra kerültek, így az is kiderült, hogy hivatalosan milyen indokkal magyarázzák a válást.

Kim Kardashian és Kanye West kapcsolatáról szóló pletykák sajnos igaznak bizonyultak. Régóta beszélnek arról, hogy a sztárpár házassága már nem a régi, és mint kiderült, valóban elválnak egymástól közel 7 év után. Mindenki tudni véli, hogy mi vezetett ehhez: Kanye West mentális problémái is hozzájárultak a váláshoz, de ez csak hab volt a tortán.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A The Sun megszerezte a válási papírokat, amelyekből kiderül, hivatalosan mivel indokolják a válást: kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoznak. A dokumentumokból az is kiderült, hogy azok a hírek is igazak, amelyekben a gyermekek közös felügyeletéről írnak, ugyanis a pár tényleg együtt szeretné a továbbiakban is nevelni gyerekeiket. A bennfentesek azt is elárulták, hogy elkezdték a pár hatalmas vagyonának megosztását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.