Ahogy mi is megírtuk, az American Airlines 2292-es járatának pilótája egy furcsa, hengerszerű tárgyat látott maga előtt, méghozzá több, mint 10.000 méter magasságban.

A Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) megerősítette a hírt. A szóvivő, Frank Fisher azt közölte, tudnak az incidensről, de további részleteket nem áll módjukban megosztani - jelentette a hírt a TMZ.

"Bár az a célunk, hogy a vizsgálatokat ne erősítsük meg, se ne tagadjuk, az FBI folyamatosan együttműködik szövetségi, állami, helyi és törzsi partnereinkkel a tudás megosztása és a közönség védelme érdekében."

- tette hozzá a szóvívő.

A kép illusztrációForrás: Fer Gregory/Shutterstock

A pilóta először nem is UFO-ra gyanakodott, első kérdése az volt, hogy van-e arra valamilyen katonai célpont, ami nem véletlen, hiszen a hadsereg White Sands Missile Range közelében repültek, mely az Egyesült Államok Hadseregének legnagyobb lőtere és rakétakísérleti telepe. Azonban a katonaság tagadta, hogy az objektum az övék lett volna.

A földönkívüliek mindig is megmozgatták az emberek fantáziáját. Legutóbb az a hír terjedt el, hogy a magyarok az űrből érkeztek, tehát mind földönkívüliek vagyunk.