Itt a meteorológiai tavasz - Németh Lajos elmondta, mire számíthatunk márciusban - Videó

Németh Lajos videó időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 1-én, azaz a mai napon hivatalosan is megkezdődött a meteorológia tavasz. Németh Lajos szerint a március mindig izgalmas hónap, ha időjárásról van szó.

A közkedvelt meteorológus kertészkedéssel köszöntötte a tavaszt és közben azt is elárulta a TV2 Mokka nézőinek, hogy mire számíthatunk az elkövetkező pár hétben.

Február utolsó hetében elkényeztetett minket az időjárás, szinte nyári idő volt, február 26-án minden melegrekord megdőlt. Március eleje már nem lesz ennyire meleg, csütörtökig várható egy kis felmelegedés, de aztán viharos szél és a sarkvidéki levegő érkezik, így a téli kabátokat még ne pakolja el senki. A zimankó még visszajön, de hó már nem várható.

Németh Lajos szerint március időjárása mindig nagyon izgalmas, ugyanis ebben a hónapban bármi megtörténhet: dőltek már meg meleg- és hidegrekordok is. Az biztos, hogy jelentősebb felmelegedés csak március 10-e után várható, úgyhogy a kerti csapokat egyelőre ne nyissa ki senki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.