A lakosság segítségét kérik a rendőrség a győri balesettel kapcsolatban, amelyben egy négytagú család veszítette életét

Forrás: NurPhoto via AFP/David Cliff/NurPhoto/David Cliff -
rendőrség baleset nyomozás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január közepén történt a tragikus baleset Győr környékén: négyen haltak meg a karambolban. Nem tudta befejezni a megkezdett előzést a személyautó sofőrje és összeütközött egy teherautóval. A rendőrség nyomozást folytat az ügyben. 

A rendelkezésre álló információk szerint január 14-én 12 óra körül közlekedett kocsijával Győr külterületén, a 813-as számú főúton, Bőny felől Győr irányába egy 41 éves győri férfi. Haladása során, egy jobbra ívelő útkanyarulatban az előtte közlekedő jármű előzésébe kezdett, amelynek során összeütközött a vele szemből érkező pótkocsis járműszerelvénnyel.

A kép illusztráció Forrás: police.hu

Az elöl ülő szülők valószínűleg azonnal szörnyethaltak, a hátsó ülésen ülő fiatal lány azonban mindenáron 10 hónapos öccse életét próbálta menteni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétsége megalapozott gyanúja miatt

- írja a police.hu.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve a baleset bekövetkezése után a helyszínen megálltak és a segítségnyújtásban részt vettek, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban egyéb információk birtokában vannak. Bejelentéseiket a 96/520-000 központi szám 82-75, vagy a 81-41-es mellékein, illetve a 112-es segélyhívó számon tehetik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.