Kihúzták a számaikat a lottón, mégsem lehet az övék a milliárdos fődíj: ez történt

szerencsejáték nyeremény Jackpot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Liam McCrohannek megszakadt a szíve, amikor megtudta, hogy barátnője bukta 182 millió fontnyi EuroMillions jackpot-nyereményét, mert nem volt elég fedezet a számláján.

A 19 éves Rachel Kennedy és a 21 éves Liam McCrohan öt héten át fogadott a 6-os, 12-es, 22-es, 29-es, 33-as, 6-os és 11-es számra. Február 26-án kisorsolták a 7 számot és Rachel kapott egy üzenetet, hogy övé a nyertes kombináció - írta meg a Daily Star.

A lány rögtön felhívta a barátját és az édesanyját, mielőtt felhívta volna a forródrótot, mivel azt gondolta, hogy megnyerte a főnyereményt. Liam és Rachel öröme azonban hamar szertefoszlott, amikor kiderült, hogy Rachelnek nem volt elég pénz a számláján a szelvény megvásárlásához, így a fizetés nem valósult meg. 182 millió fontot buktak, azaz átszímtva 74 milliárd forintnyi összeget. A két fiatal közül végül Liam volt a csalódottabb, aki már eltervezte, hogyan költik majd el a pénzt.

- nyilatkozta Liam.

Rachel két számsorral játszott, az egyik a családtagok születésnapjai, a másik pedig véletlenszerű számok, melyeket végül ki is sorsoltak. A lány azonban az események tükrében azt gondolja, ezek a számok nem hoztak szerencsét, úgyhogy gyorsan meg is változtatta őket a következő sorsolásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.