Demcsák Zsuzsa: "Ujjal mutogatnak ránk" - Minden nap szembesül a társadalmi előítéletekkel

Forrás: Instagram -
Demcsák Zsuzsa kritika párkapcsolat Life TV előítélet Bréking korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párkapcsolatokban lévő korkülönbség volt a téma a Life TV Brékingcímű műsorában. Nem csak a vendégek, Demcsák Zsuzsa műsorvezető is hozzá tudott szólni a témához, ugyanis férje, Krishan, öt évvel fiatalabb nála.

Demcsák Zsuzsa nap mint nap kap kritikákat kap azzal kapcsolatban, hogy fiatalabb férfit szeret, és ha ez nem lenne elég, Krishan bőrszíne miatt is folymatosan kritizálják őket.

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Forrás: Instagram

"Igenis vannak társadalmi előítéletek azzal kapcsolatban, ha a férfi a fiatalabb a kapcsolaton belül. Én is naponta szembesülök azzal, hogy a férjem fiatalabb nálam. Nagyon-nagyon sokszor megkapjuk, sokszor rákérdeznek, vagy ujjal mutogatnak ránk vagy a hátunk mögött. (...) Az előítéletek nálunk többszörösek a bőrszíne miatt" - mondta a műsorban Zsuzsa, aki azt is elárulta, hogy előfordult már az is, hogy a férfjét a fiának nézték.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.