A fertőzés a szívét is megtámadta: a királyi család Fülöp hercegért imádkozik

Forrás: AFP/Yui Mok -
betegség királyi család Fülöp herceg ima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy tegnap mi is hírül adtuk, a Buckingham-palota megerősítette, hogy Fülöp herceget hétfőn átszállítottak a St Bartholomew's kórházba, mivel további kezelésekre van szüksége.

Edinburgh hercegének szervezetét egy fertőzés támadta meg és most már két hete kórházban tartózkodik emiatt, mely életében a leghosszabb kórházban való tartózkodásnak számít. A királyi forrás arról számolt be, hogy egyre sötétebb a hangulat a Windsori-kastélyban, a királyi család imádkozik Fülöp herceg életéért. A herceget akát 6 hétig is bent tarthatják, amíg el nem végzik az összes szükséges vizsgálatot - írja a Mirror.

Fülöp herceg, II. Erzsébet férje Forrás: AFP/Yui Mok

Az elmúlt 11 hónapban rendkívül sok óvintézkedést tettek, hogy megóvják II. Erzsébet királynőt és férjét a koronavírustól, ez sikerült is, viszont az ismeretlen fertőzés most Fülöp herceg szívét támadta meg. Az orvosi szakértők azt javasolták, hogy a herceg maradjon 4-6 hétig kórházban, hogy intravénás antibiotikumot kaphasson. A királyi családban mindenki nagyon aggódik a 99 éves Fülöpért és gyógyulásáért imádkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.