Óriási változást hoz a péntek: erre számíthatsz

Forrás: Thinkstock -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó néhány napja élvezhetjük a tavaszias időt, de most fordul a kocka: pénteken itt a hidegfront. 

Csütörtök


Csupán a dél felől megnövekvő fátyolfelhők zavarják a ragyogó márciusi napsütést. Eső nem lesz. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 13-19 fokot. Eleinte mérsékelt lesz a délnyugati szél, majd estétől a nyugatira, északnyugatira forduló szél megélénkül.

Péntek


Észak, északnyugat felől hidegfront érkezik, melynek hatására megnövekszik a felhőzet, és szórványosan eső, záporeső alakul ki, majd délutántól akár hózápor is előfordulhat. Megerősödik az ÉNy-i szél. 5 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: Thinkstock

Szombat


Hajnalban a középső tájakon még előfordulhat futó hózápor, majd sok napsütésre számíthatunk felhőátvonulásokkal. A fagyos reggelt követően +5, +6 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap és hétfő


Változóan felhős időre van kilátás, számottevő csapadék nem fordul elő. Reggelente -10 és 0, délutánonként 5 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.