Ezzel kárpótolják II. Erzsébet királynőt az őt ért érzelmi megpróbáltatások miatt

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Annie Leibovitz -
kutya Erzsébet királynő királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynőt megviselte az elmúlt pár hét. Nem elég, hogy férje, Fülöp herceg már két hete kórházban van, közeleg a sokkolónak titulált Oprah interjú is Harry herceggel és Meghannel.  

Két corgi kiskutyát ajándékoztak II. Erzsébet királynőnek, hogy enyhítsék bánatát. A kiskutyák akkor csatlakoztak a windsori kastélyba, amikor Fülöp hercegen sikeres szívműtétet hajtottak végre.

Erzsébet királynő és imádott kutyái Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Annie Leibovitz

Az uralkodó pár hónappal ezelőtt veszítette el hűséges társát, Vulcant, egy tacskó-corgi keveréket, aki 2007 óta a királynő kedvence volt. Egy meg nem nevezett forrás szerint II. Erzsébet nagyon örül a két új jövevénynek - írja a Daily Mail.

A két kutya állítólag imádnivaló, életet és sok zajt visznek be a kastélyba, amíg Fülöp herceget kórházban ápolják. A királynő mindig is imádta a háziállatokat, uralkodása alatt több mint 30 tulajdonosa volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.