Óriási baklövés: halottnak titulálta a vasúttársaság Fülöp herceget

Forrás: AFP/Yui Mok -
királyi család tévedés Fülöp herceg halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp herceg már 16 éjszakát töltött kórházban és súyos szívműtéten esett át, amikor a TransPennine Express hatalmas hibát követett el a weboldalán. Az olvasók először sokkot kaptak, majd azonnal értesítették a vasúttársaságot a hibáról.

A TransPennine Express vasúttársaság hatalmas baklövést követett el, amikor is március 4-én a következő hírt rakta ki weboldalára:

A vasúttársaságot azonnal riasztották a hibáról, de körübelül fél órába telt, amíg javították a tévedést. Addig kiposztolták az oldalukra, hogy tisztában vannak a hibával és helyrehozzák, amilyen gyorsan csak tudják.

Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh Forrás: AFP/Yui Mok

Fülöp herceg már több, mint két hete kórházban van. A tegnapi napon szívgyógyászati beavatkozást hajtottak végre rajta, ami a brit királyi család londoni hivatalának rövid közleménye szerint a kezelés sikeres volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.