Újra itt a hideg! Már látni, mikor lesz újra tavaszias idő

Forrás: WildStrawberry / Shutterstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a meteorológusok "megjósolták", véget ért a korai tavasz és újra itt a hideg idő. Azt azonban már látni, mikor kezdődik el újra a felmelegedés. 

Szombat


Hajnalban még előfordul néhol havas eső zápor, vagy zápor. Napközben aztán sok napsütésre számíthatunk, melyet gomolyfelhők zavarnak, de ebből csapadék nem alakul ki. Reggel -7 és 0, délután 5 és 7 fok között alakul a hőmérséklet. Mérséklődik a légmozgás.

Vasárnap


Túlnyomóan napos, tiszta idő várható. Kizárt a csapadék. Reggel országos fagy lesz, néhol akár -10 fok is lehet. Délután 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk a szikrázó napsütésben.

Forrás: WildStrawberry / Shutterstock

Hétfő és kedd


A többórás napsütés mellett mindkét nap megnövekedhet a felhőzet, de számottevő csapadék nem alakul ki. Az északias szélmegélénkülhet. 4 és 11 fok között valószínű délutánonként a hőmérséklet.

Szerda


Többórás napsütésre van kilátás, csak estétől kezdődhet meg a felhőzet növekedése. 5 és 13 fok közé erősödik a nappali felmelegedés - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.