Harry és Meghan ezzel mindent elveszíthetnek: felégetik a hidakat maguk mögött

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
Oprah Winfrey királyi család Harry Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan nem elégedtek meg azzal, hogy a királyi családból kilépve már teljesen önálló életet élhetnek, úgy döntöttek, hogy kitálalnak azokról az időkről, amiről eddig nem beszélhettek. Ez azonban nagy kockázattal jár: minden családi kapcsolatuk megszakadhat.

Harry és Meghan Markle közelgő interjúja lázban tartja a világot, hiszen valószínűleg olyan dolgokat árulnak el a királyi családról, amiket még soha senki nem hozott nyilvánosságra. A pár minden tisztségéről és előjogáról lemondott azért, hogy teljesen függetlenek és szabadok lehessenek, és úgy tűnik, hogy ennyivel nem elégedtek meg: kiteregetik a szennyest. Az Oprah Winfrey-vel folytatott beszélgetésükből eddig csak néhány részletet közöltek, de a királyi szakértőknek ennyi is elég ahhoz, hogy megállapítsák: a pár a kockára teszi az interjúval a családi kapcsolatai.

Harry herceg és Meghan Markle. Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Meghan a kikerült részletben arról beszélt, hogy a róluk terjesztett hazugságokban a királyi családnak is szerepe volt, ezért nem tudja, hogyan gondolhatták, hogy továbbra is csendben maradnak. Azt is elmondta, hogy a beszélgetés miatt lehet, hogy néhány dolgot el fognak veszíteni, de eddig is sokat vesztettek már.

A családi kapcsolataik ezzel biztosan veszélybe kerülnek, habár Meghannak már nincs túl sok vesztenivalója, hiszen édesapjával is elszakadtak egymástól - írja a Daily Star.

A Kensington-palota egyik alkalmazottja panaszt nyújtott be Meghan Markle ellen: súlyos dolgokat állít

Meghan és Harry volt kommunikációs titkára azt állítja, hogy Meghan Markle két alkalmazottját is megfélemlítette, majd kidobta a Kensington-palotából. Meghan ügyvédje szerint ez megint csak egy lejárató kampány része. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.