Fájdalmas vallomás: ezért csalódott Harry édesapjában, Károly hercegben

Forrás: AFP/Ben Stansall -
királyi család Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ lélegzetvisszafojtva várta Meghan Markle és Harry interjúját, melyben nyíltan beszélnek a királyi családhoz fűződő viszonyukról és melyből azt is megtudhattuk, hogy Harry csalódott édesapjában. 

Az Oprah interjúban Harry is megnyílt és egy érzelmes pillanatban bevallotta, hogy még mindig szereti édesapját, Károly herceget, de csalódott benne. Azt is elárulta, hogy soha nem tervezte, hogy a Netflix-szel vagy a Spotify-jal köt majd megállapodást, de a királyi család 2020 első negyedévében megtagadta tőlük az anyagi támogatást - írja a BBC.

Harry édesapjával és testvérével, Vilmossal Forrás: AFP/John Stillwell

Elmesélte, hogy idén többet beszélt nagymamájával, mint az elmúlt évek alatt és továbbra is nagyon jó a kapcsolatuk. Ami az édesapját illeti, ott már nem ilyen egyszerű a helyzet. Bár már felveszi neki a telefont, még sokat kell dolgozniuk a kapcsolatukon.

Harry törekszik arra is, hogy Vilmos herceggel való kapcsolatán is dolgozzon.

Meghan és Harry azt mondta, hogy ha kaptak volna támogatást, akkor szó nélkül a királyi család szolgálatában maradtak volna. Sajnálják, ami történt, viszont annak örülnek, hogy tudják, mindent megtettek annak érdekében, hogy jó legyen a kapcsolatuk a királyi családdal. Ami pedig azokat a vádakat illeti, hogy csak a pénz motiválja őket, Harry ezt válaszolta:

Egy szakértő szerint még kérdéses, hogy fog reagálni a királyi család a vádakra, mivel nagyon sok kijelentés személyes természetű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.