Harry herceg és Meghan Markle elárulták születendő kisbabájuk nemét

Oprah Winfrey interjú Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg helyi idő szerint vasárnap este 20 órakor adott interjút Oprah Winfrey-nek. A házasápár a beszélgetés során árulta el születenő kisbabájuk nevét.

Meghan Markel és Harry herceg hamarosan egy kislány szülei lesznek. Miután a múlt hónapban bejelentették a terhességet, most a baba nemét is elárulták a régóta várt interjúban vasárnap Oprah Winfrey-nek.

Harry és Meghan az interjún Forrás: CBS


"Hogy legyen egy fiam és egy lányom - nem is vágyhatnák ettől többre" - mondta Harry. Hozzátették, kislányuk születése után nem szeretnének több gyermeket, kettőnél megállnak. A baba érkezésének pontos dátumát nem árulták el, annyit mondtak csak, hogy nyáron érkezik

A 39 éves Meghan és a 36 éves Harry tavaly hivatalosan is elhagyta a királyi családot. Úttörő döntésükben szerepet játszott a normális családi élet iránti vágyuk. Egy palotai informátor korábban azt nyilatkozta, hogy Archie születése idején már tudták, hogy "ledobják az atombombát".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.