Végre kiderült, miért romlott meg a kapcsolat a királyi család és Meghan Markle között

Oprah Winfrey interjú Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ nagy érdeklődéssel várta Oprah Winfrey interjúját Harry herceggel és feleségével. A legtöbben talán arra voltak kíváncsiak, miért romlott meg a kapcsolat Meghan Markle és a királyi család között. Harry ezt is elárulta a beszélgetés során.

Az ausztráliai turnéjuk után romlott meg a kapcsolat a királyi család és Meghan Markle között. A angol királyi család egyes tagjai féltékenyek lettek arra, hogy Meghan mennyire könnyedén és közvetlenül teremt kapcsolatot az emberekkel és a nemzetközösséggel.

Harry herceg és Meghan Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Meghan elmondta, hogy nem kapott kiképzést királyi viselkedésből, ehelyett éjszakákat bújta a Google-t, hogy tisztában legyen a protokollal és ne okozzon csalódást.
"Csak azt akartam, hogy büzskék legyenek rám" - mondta Meghan.

Azt is tagadta, hogy már akkor eltervezte volna a monarchia elhagyását, amikor randizni kezdett Harryvel. Harry azt mondta, hogy sosem hagyta volna el a családját, ha nem veszi feleségül Meghant. Felesége nyitotta fel a szemét, annak az intézmények a rabja, amelyben született.
"Apám és bátyám csapdába estek. Nem tudnak elmenni. És ezért együttérzek velük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.