Brutális baleset történt Pomáz közelében: leszakadt az egyik sérült lába

Forrás: TV2 -
Karambol Pomáz baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy sebességgel okozott balesetet egy fiatal férfi Pomáz közelében. Az egyik sérültnek a sajtóértesülések szerint leszakadt a lába. 

Súlyos balesetet okozott egy fiatal férfi Pomáz közelében, nagy sebességgel és jogosítvány nélkül vezetett. A karambolban négyen sérültek meg, a Tények értesülése szerint az egyikük lába leszakadt.

A 23 éves fiú más nevére bérelt autót vezetett. 2019-ben egyszer már okozott egy halálos balesetet Csömör közelében. Akkor egy 41 éves nő autójával karambolozott, akit nem lehetett megmenteni, meghalt a kórházban.

Így nézett ki az egyik autó a baleset után Forrás: TV2

"Két fiatalember sőúlyos sérüléseket szenvedett, egyikük roncsolt végtagsérüléseket, a másikuk végtag- illetve fejsérülést. Egy 50-55 év körüli nő sérült meg még, aki fejsérülések miatt szorult ellátásra. Egy fiatalembert is kórházba vittünk, ő látszólag sértetlen volt, de a baleseti mechanizmus miatt megfigyelést igényelt" - mondta Győrfi Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.