Letartóztatták a botrányos viselkedésű sztárt, börtönbe is vitték: kinevette a rendőröket

Forrás: Shutterstock -
letartóztatás celeb vezetés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megosztó Instagram és OnlyFans sztárt, Celina Powell-t, aki „fekete özvegy" néven ismert, letartóztatta a rendőrség, mivel érvénytelen jogsival vezetett.

A botrányos viselkedésű 26 éves celebet hétfő este tartóztatták le Miamiban, amiért felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. A lányt vád alá helyezték és a helyi börtönbe vitték, ő azonban csak kinevette a rendőröket - írja a Daily Star.

Celinának van egy YouTube-csatornája, amelyre rendszeresen feltölti a hírességekkel kapcsolatos állítólagos tapasztalatait tartalmazó videókat. Nemrégiben azt állította, hogy teherbe esett Offset amerikai rappertől, előtte pedig Snoop Doggot vádolta megcsalással. Legutolsó célpontja Drake volt. A lányt "Fekete Özvegy"-nek nevezték el, miután betámadta a Hip-hop iparág legnagyobb sztárjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.