Figyelem! Változás jön a közlekedésben: erre kell figyelnie mindenkinek

Forrás: MTI/Sóki Tamás -
Volán ünnep MÁV közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A március 15-i ünnephez igazodik a MÁV-Start, a Volánbusz és a HÉV közlekedési rendje - közölte a vasúttársaság csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a vonatok március 14-én az ünnepnapi, 15-én a vasárnapi, 16-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.
Módosul a Volánbuszok közlekedési rendje is: március 14-én munkaszüneti napi, 15-én a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napi, 16-án a hét első tanítási és munkanapi menetrendnek megfelelően indulnak a járatok.

Változik a közlekedési menetrend - Képünk illusztráció Forrás: MTI/Sóki Tamás


A HÉV járatai március 13-án szombaton a megszokott szombati közlekedési rend szerint járnak, március 14-én vasárnap és 15-én hétfőn vasárnapi menetrend szerint közlekednek.
A járványhelyzet miatt a közlekedési társaságok kérik, hogy aki teheti, most halassza el utazását. Ha mindenképpen utaznak, tartsák be a kötelező maszkviselési és távolságtartási szabályokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.