időjárás-jelentés front videó időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődik a változás időjárásunkban, elbúcsúzhatunk a napsütéstől, mostantól felhősebb, csapadékosabb, szelesebb időjárásra számíthatunk.

A hajnali órákban megérkezett hazánkba egy ciklon, mely hatására mától már mindenhol megnövekszik a felhőzet. Péntektől – vasárnapig többfelé lehet számítani csapadékra, leginkább az ország dél - délnyugati részén lesz eső. A hegyekben akár havas eső, majd csökken a felhőzet, főleg északon több órára kisüt a nap - írja a Köpönyeg.

A mai volt az utolsó fagyos éjszakánk, innentől felmelegedés várható. A mai csúcsértékek 4 és 10 fok között mozognak majd.

Péntektől – vasárnapig több front vonul át az ország felett, mely hatására csapadékosabb, viszont enyhébb lesz az időjárás – a minimum fagypont felett, a maximum értékek 10 fok felett alakulnak majd - írja a met.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.