E-mailt írta a királyi családnak Meghan Markle: ez állt benne

Forrás: twitter.com/kensingtonroyal -
királyi család Kate Middleton Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Meghan Markle és Harry herceg interjúja, melyet Oprah-val készítettek. A beszélgetésben többek között az is elhangzott, hogy nem Meghan siratta meg Katalin hercegnét esküvője előtt, pont fordítva történt.

Meghan és Katalin hercegné a koszorúslány ruha miatt vesztek össze, melyek Katalin lánya, Charlotte hercegné is viselt. Állítólag Katalin nem értett egyet azzal, hogy eltekintsenek a protokolltól és ne kelljen a lányoknak harisnyát viselniük. A végső csepp azonban az volt a pohárban, hogy a ruha nem passzolt az akkor 3 éves kislányra, így további próbákra volt szükség. A híradások ezután arról szóltak, hogy Katalin hercegné sírva fakadt, de ahogy az Oprah interjúból megtudhattuk, éppen fordítva történt.

Meghan hercegné, Meghan Markle, Katalin hercegné, Kate Middleton Forrás: twitter.com/kensingtonroyal

Most viszont az is napvilágra látott, hogy Meghan e-mailt írt a királyi családnak, melyben arra kérte őket, hogy orvosolják a hírnevén esett csorbát - írja a Daily Star.

- állt az e-mailben.

A királyi család azonban figyelmen kívül hagyta a sussexi hercegné kérését, mivel nem akarták Katalin hercegnét egy ilyen helyzetnek kitenni. Meghan azóta megbocsátott, mivel Kate Middleton elnézést kért tőle az eset után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.