Vilmos herceg tagadja a vádakat - Erzsébet királynő és Károly herceg is mellette állnak

Forrás: 360b/Shutterstock -
Erzsébet királynő királyi család Károly herceg Fülöp herceg Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp herceg negyedik hetét tölti a kórházban, miután nemrég szívműtéten esett át. Közben forr a levegő a királyi család körül, elsőként Vilmos herceg szólalt meg, aki a tagadja a rasszizmus vádját. 

Február 16-án került kórházba Fülöp herceg, miután elővigyázatosságból szerette volna kivizsgáltatni magát. Azóta már egy szívműtéten is átesett és jelenleg élete leghosszabb kórházi tartózkodását tölti. A Buckingham palota kijelentette, hogy nem fog állandóan beszámolni Fülöp állapotáról, így mindenki csak bízhat abban, hogy a herceg már jobban van - írja a Daily Mail.

A királyi család egy része Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Közben Vilmos herceg megtörte a csendet, miután arról kérdezték, hogy a királyi család rasszista család-e. Vilmos gondolkodás nélkül válaszolt a kérdésre, miszerint "Mi nem vagyunk rasszista család". Elismerte közte és fivére közti tátongó szakadékot is és arra is utalt, hogy hamarosan felhívja Harry-t. A Buckingham-palotából és a Clarence-házból, a királynő és a walesi herceg hivatalos otthonából egyaránt azt mondták, hogy támogatják Vilmos herceg csütörtöki rövid kinyilatkoztatását.

A testvérpár július 1-én mindenképpen találkozni fog, amikor Diana walesi hercegnő előtt tisztelegnek a Kensington-palotában. Egy ismeretlen forrás szerint nagyon nagy köztük a feszültség, de azt mindketten belátják, hogy legalább az ünnepségre fontos félretenni az nézeteltéréseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.