Sosem látott képkockák Károly herceg és Diana eljegyzési videójából: érdemes a hercegnő arcát figyelni

Forrás: Life.hu -
eljegyzés Károly herceg Diana hercegné csalódottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra került Diana és Károly herceg eljegyzési videójának vége. Érdemes megnézni Diana hercegnő arcát, ahogy leendő férje kijelentésére reagál.

Diana hercegnő és Károly herceg eljegyzési videóját az egész világ ismeri. A nyilvános verzióban a felvétel Károly herceg kijelentésével ért véget: "Bármit is jelentsen a szerelem". Az ominózus mondat akkor hangzott el, amikor egy újságíró megkérdezte a fiatal párt, szerelmesek-e egymásba. Diana határozott igennel felelt, Károly pedig a fent idézett mondattal válaszolt.

Most nyilvánosságra hozták a felvétel hosszabb változatát, amiben a kamera Károly válasza után a hercegnő arcára közelít. Diana arcára kiül a csalódottság, nem tudja elrejteni érzelmeit. Ennél erősebb izonyíték nem is kell arra, hogy kapcsolatuk már ekkor sem volt felhőtlen - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.