Viharos szél és eső közeleg - Nem tart sokáig a szép, tavaszi idő

Forrás: Shutterstock -
tavasz hétvége időjárás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú hétvégén igen vegyes időjárásra számíthatunk, uyanis részünk lesz verőfényes napsütésben, viharos széllökésekben és záporokban is. Erre számíthatunk a hétvégén. 

Szombat

A hajnali eső délen megszűnik és mindenhol többórás napsütésre számíthatunk gomoly-, majd fátyolfelhőkkel. A délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé alakul ki eső, zápor. Délután ÉNy felől csökken a csapadékhajlam. Az északnyugati szél egyre többfelé erősödik meg. 10 fok köré gyengül a nappali felmelegedés.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Hétfő

Március 15-én, nemzeti ünnepünk napján változóan felhős időre van kilátás, a középső tájakon a legtöbb napsütéssel. Eleinte a Tiszántúlon, majd este ÉNy-on fordul elő eső, zápor. Erős lesz az ÉNy-i szél.10 fok körül várható a csúcsérték - írja a köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.