Brutális! Ez volt az utolsó mondata a nőnek, amit rögzített a segélyhívó: "Meg fognak ölni!"

gyilkosság párkapcsolat féltékenység segélyhívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Segélyhívón keresztül próbált segítséget kérni az a nő, akit megcsalás miatt kegyetlenül meggyilkolt a partnere.

A brutális gyilkosság hétfőn este történt Wisconsinban, nem sokkal azután, hogy a 26 éves Charniese Brown felhívta a 911-et.

A fiatal nő és a párja, Ranon Brownlee csúnyán összevesztek előző nap, miután a férfi meggyanúsította a párját azzal, hogy megcsalta őt. Ezt követően Brownlee hétfő este pedig több késszúrással és egy lövéssel végzett a párjával.

A segélyhívó a szörnyű gyilkosságot rögzítette, miután Charniese a következőt mondta a diszpécsernek:

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"Meg fognak ölni!"

A kiérkező rendőrök már csak a nő holttestét találták meg.

Charniese telefonjában az alábbi üzenetre bukkantak a hatóságok. Ezt Brownlee írta neki a gyilkosság előtti napon - írja a People magazin.

"Egész hétvégén játszottál velem. Jó szórakozást ma estére, ez lesz az utolsó. Megcsaltál. Elkövetted ezt a bűnt. Az állam viheti a gyerekeket, jobb lesz nekik. Nem érdekel, mi történik majd velem, végeztem. Az élet számomra véget ért" - olvasható a férfi üzenete.

Brownék hat gyermeket neveltek együtt, akik végignézték szüleik végzetes harcát. A férfit első fokon szándékos emberöléssel vádolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.