Vége a csatározásnak? Baukó Éva újra nyilatkozott Alekosszal kapcsolatban

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
tartozás Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz korábban 150.000 Ft-ot kért kölcsön Baukó Évától, amit most végre visszafizett.

A közösségi médiában ment a csatározás Alekosz és Baukó Éva között. Éva azt állította, hogy a férfi eltűnt, miután kölcsön adott neki 150.000 Ft-ot. Baukó Alekosz üzeneteit is nyilvánosságra hozta, amiért aztán feljelentette őt egykori villatársa. Úgy tűnik, hogy a dolgok rendeződnek, Évához ugyanis megérkezett a pénz.

Nagy Alekosz és Baukó Éva, amikor még barátok voltak Forrás: Facebook/Baukó Éva

"A múlt pénteken írtam Alekosznak, hogy március 15. volt a megbeszélt határidő. Átküldtem neki a számlaszámomat, és bár ő először az ügyvédemen keresztül akarta intézni, mondtam, nekem utaljon. Korábban azt állította, nem kapott fizetést, ezért nem tudja kiegyenlíteni a tartozását, de valahogy kedden mégis sikerült. Megérkezett a pénz, lezártnak tekintem a történetet, ha pedig a feljelentés miatt kell, akkor a bíróságon folytatódik az ügy" - mondta Éva a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.