Féltékenység az Exatlonban: Dóri szerint Annával jobban törődnek a társai

Forrás: TV2 -
Exatlon Anna TV2 féltékenység Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint kezdeményezte a csapatmeetinget Dóri viselkedése kapcsán. Dóri szerdán ismét robbant, az eddigi legnagyobb egyéni veszteségét élte át Lucával szemben, illetve nehezményezi, hogy szerinte a többiek jobban törődnek Annával. Ennek következő lépéseként csütörtökön csapat szinten is terítékre került a téma.

Dórival kapcsolatban nem először merülnek fel ilyen problémák. Bálint fontosnak tartja, hogy a csapat egyben legyen és összetartsanak a pályán és azon kívül is. Ha valami ezzel szembe megy, akkor minél hamarabb orvosolni kell, nem akarja, hogy tüske maradjon bárkiben is.

Bálint azt mondja, nem érzi úgy, hogy Dórinak igaza lenne Annával kapcsolatban:
"Nem értettem egyet Dórival, mert ha valaki elmondja, hogy éppen mi bántja, azt mindig csapat szinten megbeszéljük. Annának is segítettünk, de ez Dórinál sem volt másként, nem tudom miért érezte így, talán az lehet az oka, hogy sokszor el sem mondja mi bántja."

Buzás Dóri, az Exatlon játékosa Forrás: TV2

Anna sem érzi úgy, hogy kitüntetett figyelmet kapna a többiektől:
"Szerintem senki sem kap több vagy kevesebb figyelmet. Csak rajtunk múlik, hogy mikor vesszük észre a dicséretet, a támogatást, viszont Dorottya is hajlamos arra, hogy inkább a negatívumokra fókuszáljon, emellett nem mondja ki, ami benne van és csak gyülemlik minden."

Anna egyébként is rosszul viseli Dóri reakcióit, inkább elvonul ilyenkor:
"Amikor lelkileg én sem vagyok a toppon, akkor nekem is segítség, ha külön vonulok a többiektől, így nem hallom, ha esetleg más nem tudott éppen jól teljesíteni. Ilyenkor plusz energiát kíván, hogy ne csak magamra összpontosítsak. Mindenki saját magát tudja leginkább kihúzni egy-egy gödörből, persze jó kibeszélni néha a dolgokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.