Igaz lenne, hogy Fekete Dávid miatt karambolozott egy terhes nő? - Újabb vád

Forrás: Fekete Dávid / Instagram -
átverés Fekete Dávid adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid rendkívül nehéz időszakon megy keresztül. A magánélete romokban, feleségével különváltak az útjaik, ha pedig ez nem lenne elég, csődbe ment az autókereskedése és ismerősei szerint nagyjából 600 milliós tartozása van.

Az énekes állítólag több ismerősét is átverte és súlyos milliókkal károsította meg őket. A Blikknél most egy újabb áldozat jelentkezett, akit Fekete Dávid átvert. Horváth-Farkas Tímea még 2018-ban vásárolt tőle autót és ezzel olyan kálvária kezdődött, melyre legmerészebb álmában sem számított.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid / Instagram

Elmondása szerint Dávid rávette arra, hogy egy Németországból behozott autót vásároljon meg 1 millió 390 ezer forintért. A kért előleget kifizették, de papírt nem kaptak róla, Dávid azt ígérte, majd postán küldi. Egy hónap múlva mehetett az autóért, ami nem teljesen az volt, amit ígértek neki.

- mesélte Tímea a Blikknek.

A nő az adásvételit postán kapta meg, ami után végleg betelt a pohár, ügyvédi felszólítást küldött Dávidnak.

Végük az egykori énekes visszafizette az autó árát, de így is százezreket buktak a vásárláson az átírással és néhány sürgős javítási költséggel együtt.

Fekete Dávid közellenség lett az autókereskedések körében, mindenkit figyelmeztettek, hogy ne üzleteljenek vele, mivel "rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít, illetve megkárosított". Az énekes nem nyilatkozott, legútobb közösségi oldalán fohászkodott Istenhez bocsánatért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.