A kórházból üzent az embereknek Törőcsik Mari: így van most a művésznő

Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari a kórházból mondott köszönetet a sok törődésért, az is kiderült, miért szorul ellátásra. 

Törőcsik Mari ismét kórházba került, ezután az az álhír is elterjedt, hogy a művésznő életét vesztette. Ez azonban nem igaz, a Nemzeti Színház a család nevében kérte a rajongókat, hogy ne terjesszenek álhíreket. Törőcsik Mari barátja, Jordán Tamás a napokban meg is látogatta a színművészt, aki rajta keresztül üzent az embereknek.

Törőcsik Mari köszöni a rengeteg szeretetet Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszöni a rengeteg szeretet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat" - mondta az AC Newsnak Jordán Tamás, aki azt is eárulta, miért került kórházba Törőcsik Mari: nagyon köhögött, de szerencsére nem koronavírusról van szó. "Jól reagál a kezelésre, gyógyulgat. Van rá esély, hogy már a hétvégén elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába" - tette hozzá.

"Köszönjük szépen az aggódást, a művésznő jól van és a gyógyulásra koncentrál a kórházban. Magánál van, de sokat alszik" - mondta Törőcsik Mari ápolója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.