3 kiskorú gyermekkel maradt egyedül a 38 éves édesanya, akinek koronavírusban halt meg a férje

özvegy család tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves angol asszony rövid időn belül két szeretettét is elveszítette a koronavírus miatt. Nadia Elsey férje, a 40 éves Brian tavaly karácsony előtt kapta el a fertőzést, ami ellen a szervezete január közepén feladta a harcot. Két héttel később pedig édesapját ragadta el a szörnyű vírus.

Brian és Nadia évek óta éltek boldog házasságban, három gyönyörű gyermeket neveltek közösen. Brian egészséges életmódot folytatott, rendszeresen sportolt, ennek ellenére súlyosan leterítette a koronavírus tavaly decemberben, ami miatt kórházba került és januárban elhunyt. Felesége és három gyermeke el sem tudott tőle búcsúzni.

Nadia alig fogta fel, hogy szeretett férje nincs többé, amikor két héttel később édesapját veszítette el szintén a koronavírus miatt - írja a Metro.

Forrás: Thinkstock

"A kórházban elképesztő, mit meg nem tesznek a betegekért. Ugyan látogatni nem lehet, de az orvosok és a nővérek annak ellenére is minden tájékoztatást megadnak, hogy hihetetlenül elfoglaltak. Mivel Brian lélegeztetőn volt, vele nem tudtunk beszélni, és mire bejutottunk hozzá, addigra elhunyt" - idézte a lap az elhunyt férfi lánytestvérét, aki bátyja legjobb barátjához ment feleségül.

"A férjem azt mondta, azok után, hogy elvesztette a legjobb barátját, soha többé nem akarja megünnepelni a karácsonyt"

- mondta a nő.

Az édesapa halála után a család még jobban összezárt, mindenben segítik az özvegyet és három gyermekét. Egy közösségi adománygyűjtő oldalon keresztül már több, mint 16 ezer fontot gyűjtöttek össze a legközelebbi hozzátartozóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.