Hazudott! Meghan Markle nem mondott igazat a házasságukkal kapcsolatban

Forrás: AFP/Ben Birchall -
házasság Harry Meghan Markle hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héttel ezelőtt hatalmas botrányt okozott az ex-hercegi pár, Harry és felesége, Meghan Markle, amikor kitáltaltak a brit királyi családról Oprah Winfrey-nek. Ám nem volt minden igaz, ami az interjú során elhangzott.

Meghan Markle azt állította, három nappal a hivatalos ceremónia előtt összeadta őket Harry-vel az érsek, méghozzá csak kettejük részvételével. Ezt már korábban is tagadta Justin Welby Canterbury érsek, most azonban bizonyítékok is vannak, melyek Meghan hazugságát támasztják alá.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and his wife Meghan, Duchess of Sussex emerge from the West Door of St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on May 19, 2018 after their wedding ceremony. (Photo by Ben Birchall / POOL / AFP) Forrás: AFP/Ben Birchall

A korábbi főjegyző, Stephen Borton a The Sunnak nyilatkozta, hogy Meghan Markle vélhetően csak összezavarodott, amikor korábbi esküvőről beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.