Ennek örülhetünk: jövő hét elején érkezik, amire régóta várunk

Forrás: Hans Braxmeier / Pixabay -
tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt az igazi tavasz, néhány nap múlva 20 fok is lehet. 

Csütörtök


A Tiszántúlon sok napsütés várható, míg az ország többi részén változóan felhős időre számíthatunk. Csak elvétve alakul ki zápor. Folytatódik a fokozatos felmelegedés: délután már 7-14°C valószínű.

Péntek


A napsütés mellett megnövekszik a felhőzet, de csapadékra kicsi az esély. A délies szél néha megélénkül. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, a maximumok elérik a 11-18 fokot.

Szombat


Eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délutántól ÉNy felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Eleinte a délnyugati szél élénkül meg, majd estétől megerősödik az északnyugati légmozgás. A csúcsérték 15 fok körül alakul.

Forrás: Hans Braxmeier / Pixabay

Vasárnap


Reggel csökken, napközben délnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, de csapadék már csak elvétve fordul elő. Az északnyugati szél napközben mérséklődik. 10-16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő és kedd


Hétfőn még változóan felhős idő lesz, míg kedden már sok napsütés lehet. Újra melegszik a levegő: hétfőn 17, kedden már 20 fok várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.