Tragédia: Nem láthatta újszülött gyermekét a koronavírusban meghalt édesanya

Forrás: Shutterstock -
édesanya halál csecsemő szülés tragédia édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia történt egy szentistváni családdal. A koronavírusban szenvedő édesanya nem láthatta újszülött babáját a császármetszés után: meghalt. 

Az édesanya lélegeztetőgépre kapcsolva, császármetszéssel adott életet a legkisebb gyermekének. A kis Zentét már nem is láthatta, hiszen a műtét után néhány nappal belehalt a Covid-fertőzésbe.

Forrás: Shutterstock

A családnak most borzasztóan nehéz napokat kell átélnie, a férj hét gyermekkel özvegyült meg. A férfi a hitébe kapaszkodva próbálja túlélni a fájdalommal teli mindennapokat.

"Sokat segít a vallásunk, hogy feldolgozzuk a tragédiát. Nálunk létezik egy összepecsételés nevű szertartás, amin mi is részt vettünk, ennek köszönhetően abban a tudatban élünk, hogy mi örökre összetartozunk. Dávid Kitti előző kapcsolatából született, de hároméves korától én neveltem. Ugyanolyan szeretettel várta a Zentét, mint a testvérei, Zsombor, Áron, Keve, Éva és Levente."

- Magyarázta az özvegy a Borsnak.

Az újszülöttet ezen a héten szerdán vihette haza a gyászoló férfi, akinek most az egri kórház segít, hogy a csecsemő minden szükséglete maximálisan ki legyen elégítve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.