Maszk miatt verekedett össze két férfi az egyik buszon Budapesten

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
verekedés maszk viselés busz koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen dolog történt a 9-es buszon a fővárosban. A sofőrnek és a többi utasnak két megálló között kellett megvárnia a rendőröket.

Pénteken, délelőtt a Budapesten közlekedő 9-es járat egyik buszán a Kiscelli utcai megálló környékén hatalmas vita robbant két utas között.

Kiderült, hogy az egyik utas többször is figyelmeztetette a számára ismeretlen férfit, hogy vegye fel a maszkját, ám ő ezt nem volt hajlandó megtenni.

koronavírus, Budapest, vírus, maszk, BKV, tömegközlekedés, buszsofőr Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ennek következtében szinte pillanatokon belül elszabadult a pokol,

a férfi arcon ütötte az egyébként ittas maszk nélkülit, aki elterült a busz padlóján.

A történtek után a járművezető kénytelen volt félreállni, és rendőrök megérkezéséig az ajtókat sem nyitotta ki - írta a Bors.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese tájékoztatása szerint az incidens mindkét résztvevője ellen eljárás indult. Az egyiknek a maszkviselési szabályok megsértése és közérdekű üzem megzavarása miatt, míg a másiknak súlyos testi sértés kísérletéért kell felelnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.