Klapka Dennis szakított szerelmével - ilyen párt szeretne magának legközelebb

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapja Denni őszintén vallott arról, hogy hiába a vagyon és a jólét, gyógyszereken él és szerelme is elhagyta.

Klapka György fia és örököse, Dennis néhány hónapja még boldogan mesélt új szerelméről, akivel idő közben szakítottak.

A férfi elmesélte hogy a párkapcsolatokban nem túl szerencsés, sokan a vagyona miatt ismerkednének vele. Ő maga pedig depresszióval küzd és a gyógyszerek tartják életben.

Klapka Dennis Klapka György Forrás: TV2

"Aktívan nem keresek most új szerelmet, de ha már egy olyan nőt találok, aki nekem adja szívét, szeretném elnyerni a sajátommal. Szerintem fontos, hogy olyan kapcsolatban éljünk, ahol egymásnak élünk, és az anyagi dolgok teljesen a háttérbe kerüljenek. Egyszer élünk, egyszer szeretünk igazán remélhetőleg, és ha látom egy nőn, hogy valóban szeret és nem számít neki, hogy milyen számok vannak a bankszámlán, akkor ő lesz számomra az igazi" - mondta el a Blikknek Dennis.

"Egészségileg nem panaszkodom, a gyógyszereknek köszönhetően élek. Egyébként a felfogásom akkor is carpe diem, szóval örülök, hogy eddig valami durvább dolog nem érkezett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.