Panelház emeletéről ugrott a mélybe a 40 éves nő: íme, a gyászoló ikertestvér vallomása

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
öngyilkos gyász öngyilkosság Kazincbarcika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második emeletről ugrott ki egy 40 éves nő Kazincbarcikán, életét vesztette. Ikertestvére gyászolja Juditot.

Judit és Ágnes között különös lelki kapocs volt, mindent tudtak egymásról, mindent együtt csináltak. Ágnes a Borsnak elmondta, tudta, hogy nem alakul jól minden testvére életében. Arról is beszélt, hogy Judit egy kazincbarcikai négyemeletes panelház második emeletén lakott. Szombaton kiült az ablakba, a szomszédasszonya próbálta meg jobb belátásra bírni, sikertelenül: kivetette magát, 7 métert zuhant, és olyan sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

"Nem kellett a tragédiát végignéznem, mert nem engedtek a területre. Látták rajtam, hogy sokkot kaptam. Gyerekként és felnőttként is egyenlőek voltunk a sikerességben, mindenben segítettük egymást. Az életem volt, a másik felem, és már nincs nekem" – nyilatkozta a gyászoló testvér.

Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja. Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.