Hegedűs Csaba felesége is elkapta a koronavírust: mentő vitte kórházba

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
koronavírus Sinkovits Mariann Hegedűs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentő vitte kórházba Sinvovits Mariannt. Férje, Hegedűs Csaba egykori olimpikon birkózó után ő is elkapta a koronavírust. 

"Nem könnyű erről beszélni. Nem könnyű innen a kórházból legyengülten, kiszolgáltatottan erőt mutatni, márpedig most szükségem, szükségünk van rá. Marcsi, a drága feleségem egyik pillanatról a másikra lett rosszul. Három napja még ügyeket intézett, jött, ment, tele volt energiával, és tartotta bennem a lelket, aztán minden megváltozott. Olyan állapotba került, hogy muszáj volt lépni. Amikor elmondta, milyen tünetei vannak, azt mondtam magamban, egyszerűen nem hagyhatom őt otthon így, egyedül, mert nincs, aki ápolja, nincs, aki orvost, mentőt hívjon, ha rosszabbodik az állapota. Nem kockáztathatjuk Marcsi életét..." - nyilatkozta Hegedűs a Blikknek.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Zajlanak a vizsgálatok, és bízom benne, hogy a feleségemnek sem kell lélegeztetőgépre kerülnie, ahogy eddig én is megúsztam ezt" - tette hozzá Hegedűs, aki bár még hosszú út áll előtte a gyógyulásig, jobban van.

A pár tavaly veszítette el ányát, Olimpiát, aki a koronavírus szövődményei miatt hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.