Ez vár ránk a héten: itt az igazi tavasz

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Kedd


Délelőtt erősen felhős, keleten borult lesz az ég. Szórványosan várható kisebb eső, záporeső. Délután a Dunántúlon szakadozik a felhőzet, de máshol marad a borús idő. Északkeleten mindössze 10 fok körül alakul a hőmérséklet, máshol 12-19 fok várható. Az északi, északkeleti szél megélénkülhet.

Szerda


Változóan felhős lesz az ég, nyugat felé haladva számíthatunk a több napsütésre, keleten lesz borongósabb az idő. ÉK-en, K-en kisebb csapadék még kialakulhat. 14és 20 fok közötti értékeket mérhetünk. A DK-i szél élénk lesz.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csütörtök


A Dunántúlon gyengén felhős, napos idő ígérkezik, keleten még mindig gyakran zavarják felhők a napsütést. 20 fok köré melegszik a levegő, kellemes tavaszi idő várható. Estétől északon már előfordulhat zápor. Megélénkül a DNy-i, majd a NY-i szél.

Péntek


Hajnalban, reggel hidegfront vonul át hazánk térsége felett, melynek hatására szórványosan lesznek záporok, és megerősödik a szél. Délutánra csökken a felhőzet, sok napsütés valószínű és lassan a légmozgás is csillapodik. 15 fok köré gyengül a felmelegedés.

Szombat


Napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de komolyabb csapadék nem alakul ki. 9-15 fok között alakul a maximum - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.